Kane & Lynch se potkají na plátně
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Kane & Lynch se potkají na plátně

Kane & Lynch se potkají na plátně

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

5. 11. 2013 16:06 1
Reklama

Filmy postavené na herních předlohách ještě nevymřely. Bohužel či bohudík, to nechť si každý z nás posoudí jednotlivě a sám za sebe, faktem však je, že statistiky hovoří jasně a průměrná hodnocení se drží při zemi jako aktuální ranní mrazíky.

A tvůrci to v čele s Božským Uwem stále zkouší a zkouší, a tak například po nedávném a fantastickém traileru na film dle série Need for Speed (to prostě musíme vidět) máme na dohled další pecku. Tou by měl být snímek na motivy her s charismatickými zabijáky Kanem a Lynchem.

Těžko čekat výsledek jiný než výjimečný, že? Nicméně, obsazení vypadá zatím zajímavě, neboť tvůrci údajně hovoří s Vinem Dieselem, který by měl hrát Lynche a Geraldem Butlerem. Druhý jmenovaný pak pochopitelně má obsadit roli chladnokrevného Kanea.

Režisérské taktovky se pak má ujmout F. Gary Gray, ten je z poslední doby známý například snímkem Ctihodný občan nebo remakem The Italian Job z roku 1969 (což je shodou okolností také rok narození režiséra).

Jásat však ještě netřeba, nic není jisté. Snímek měl popravě být venku již dávno, pracovat na něm, či alespoň hovořit o jeho produkci, se začalo již před lety, v roce 2007. Tehdy dokonce zaznívala jména jako Bruce Willis nebo Jamie Foxx. Je tedy jasně vidět, podobné přísliby a rozhovory herců s ostatními lidmi z branže ještě nic neznamenají. I tak jsme však více než zvědaví, jestli z toho něco bude. Třeba konečně jednou film? Co vy na to?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama