GTA Online se příští týden dočká updatu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka GTA Online se příští týden dočká updatu

GTA Online se příští týden dočká updatu

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

1. 11. 2013 15:24 7
Reklama

Za problémy, které panovaly kolem spuštění multiplayeru Grand Theft Auto V se vývojáři z Rockstaru několikrát omluvili a zároveň slíbili připsat trpělivým hráčům na herní konto 500 000 dolarů.

Pravda, uskutečnění tohoto plánu jim trvalo déle, než se původně zamýšlelo, příští týden se už ale konečně dočkáme.

Podle čerstvých informací budou peníze rozesílány na bankovní účty jednotlivých hráčů ve dvou vlnách s tím, že druhá část odměny připutuje ještě v listopadu. Spolu s tímto stimulačním balíčkem pak samozřejmě dojde i na opravy podstatných chyb, zejména těch spojených s nenávratnými ztrátami herních avatarů.

Když je řeč o postavách ve hře, chystá se rovněž balíček nazvaný Beach Bum, který rozšíří možnost editace vzhledu a přidá do hry nová vozidla, hodící se pro závody na poušti nebo pláži, pár zbraní a hlavně spoustu nových závodů, přestřelek, misí a skoků s padáky. Vozidla a zbraně pak budete moci svobodně používat i v singleplayeru.

Poslední novinkou je připomenutí prací na editoru obsahu, v rámci kterého budete moci pro své přátele připravit závody a deathmatche. Rockstar navíc bude vnímat hodnocení uživatelského obsahu, ty nejlepší kousky oštempluje doporučujícím razítkem a zpromuje na Rockstar Newswire. Dostanou se pak i do speciálních víkendových eventů v rámci GTA Social Clubu, které odstratují rovněž v listopadu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama