otrok-adewale-hrdinou-dlc-black-flagu
Novinka Otrok Adewale hrdinou DLC Black Flagu

Otrok Adewale hrdinou DLC Black Flagu

Marek Švrkala

Marek Švrkala

8. 10. 2013 20:12
Reklama

Ubisoft dnes oznámil, že pirátskou akci Assassin’s Creed IV: Black Flag doprovodí Season Pass, díky němuž ušetříte za vybrané stahovatelné balíčky 20 procent z jejich plánované ceny. Za 20 euro se můžete těšit na nějaké ty nové zbraně, skiny,plachtu, figurku a kormidelní kolo s motivem mořského Krakena (pro Season Pass exkluzivně), multiplayerové postavy, ale i single-playerové mise, které se zatím jeví nejzajímavěji.

V DLC Freedom Cry se setkáte s černým pirátem Adewalem, kterého už jste mohli vidět v předchozích trailerech, a tak asi víte, že se z otroka postupně propracoval v druhého nejvýznamnějšího muže na lodi kapitána Edwarda Kenwaye. O 15 let později ale Adewale už coby trénovaný asasín ztroskotá kdesi na ostrově Saint-Domingue a bez posádky či zbraní sám započne své další životní dobrodružství, které by vám mělo vydržet zhruba tři hodinky.

Dostanete se dokonce mezi místní uprchlé otroky a spolu s nimi povstanete proti jejich dřívějším pánům, abyste osvobodili zbytek ostrova. To nezní vůbec špatně, a tak se na tento balíček těšíme. Něco o jeho náplni uvidíte také v hraném traileru.

Ubisoft zatím neupřesnil, kdy oznámené DLC vyjdou, Season Pass ale pochopitelně bude na trhu hned při startu prodeje na jednotlivých platformách, nejdříve tedy 1. listopadu pro současné konzole. PC verze pak do Evropy dorazí 22. listopadu a verze pro next-gen spolu s uvedením jednotlivých konzolí na trh.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama