cod-ghosts-s-dedikovanymi-servery
Novinka COD: Ghosts s dedikovanými servery

COD: Ghosts s dedikovanými servery

Marek Švrkala

Marek Švrkala

8. 10. 2013 10:32
Reklama

Microsoft už v srpnu na Gamescomu oznámil, že Call of Duty: Ghosts využije dedikované servery na Xboxu One. Této technologie se však nakonec dočkají hráči na všech platformách. Mark Rubin, výkonný producent Infinity Ward, totiž na Twitteru potvrdil, že Call of Duty: Ghosts bude mít dedikované servery na PC, současné generaci konzolí i té budoucí.

„Abychom hráčům zajistili co nejlepší zážitek nehledě na platformu, lokaci nebo připojení, budou Ghost používat hybridní systém dedikovaných a listen serverů. Hra se vždy pokusí nabídnout co nejlepší online služby,“ uvedl Rubin a upozornil na další zajímavou novinku. „Matchmaking systém používá novou technologii, která spojí hráče s nejlepším celkovým vzájemným propojením. To je ale pouze několik prvků, díky nimž se můžete těšit na skvělý multiplayer. Nemohu se dočkat, až budete online.“

Pokud Call of Duty: Ghosts nebudete hrát na konzolích, nýbrž na PC, měli byste si také zkontrolovat, zda hře bude stačit váš hardware. Systémové požadavky se objevily na webu technologické společnosti Nvidia, která by je rozhodně měla dobře znát. Povšimněte si hlavně nepodpory starších operačních systémů a potřebného místa na disku.

Minimální systémové požadavky:
- OS: Windows 7 64-Bit / Windows 8 64-Bit
- CPU: Intel Core 2 Duo E8200 2.66 GHZ / AMD Phenom X3 8750 2.4 GHZ nebo vyšší
- RAM: 6 GB RAM
- HDD: 50 GB HD volného místa
- grafická karta: NVIDIA GeForce GTX 550 Ti / ATI Radeon HD 5870 nebo vyšší
- DirectX: 11

Doporučené systémové požadavky:
-Video: NVIDIA GeForce GTX 780

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama