gta-v-pada-na-starsich-xboxech-360
Novinka GTA V padá na starších Xboxech 360

GTA V padá na starších Xboxech 360

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

23. 9. 2013 08:15
Reklama

Zhruba týden po zahájení prodeje nejdražší hry všech dob se začínají ozývat hráči, kterým hra záhadně padá po zhruba 30 minutách hraní. Společným jmenovatelem bývají starší verze Xboxu 360 vyrobené mezi lety 2006 a 2008.

Jeden z diskutérů fóra gtaforums.com postižených problémem usuzuje, že to možná bude malou kapacitou pevného disku, který má celkem 20GB a po nainstalovaní hry, která potřebuje alespoň 8GB, zbývá několik set MB na odkládání. Další diskutéři se však setkávají se stejným problémem i u konzolí s vetšími disky.

Rockstar samozřejmě o problému vědí, ale zatím s ním nedokáží pomoci. Nespokojeným hráčům radí vymazat nainstalovaná data, pročistit systémovou cache, smazat marketplace data, vypojit konzoli ze zásuvky na tři minuty, nainstalovat disk 1, vypnout konzoli, restartovat a nainstalovat disk 2. Zatímco některým tento krkolomný postup pomohl, jiným ne.

Zda-li se problém padající hry podaří vyřešit patchem se zatím neví. Vývojáři momentálně sbírají data a snad se k nepříjemnému bugu vyjádří během týdne.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama