v-dead-rising-3-bojuje-kamionak-dick
Novinka V Dead Rising 3 bojuje kamioňák Dick

V Dead Rising 3 bojuje kamioňák Dick

Marek Švrkala

Marek Švrkala

12. 9. 2013 08:29
Reklama

V zombie akci Dead Rising 3, která obšťastní majitele Xboxu One hned při listopadovém uvedení konzole na trh, se po boku nového hrdiny Nicka Ramose v kooperaci objeví také kamioňák Dick, jehož zombie apokalypsa zastihla ve špatnou chvíli a na špatném místě – v restauraci. Dick přitom sehraje svou roli rovněž v single-playeru, zde však nutně nebude bojovat s vámi – někdy se ale stejně jako jiné postavy může připojit, bude totiž patřit k přeživším.

Preview serveru Financial Post dále odhalilo, že parťáci v kooperaci se od sebe kdykoli budou moci vzdálit, a to celkem daleko. Naopak velmi blízko sebe budou v autě, kdy bude jeden z hráčů řídí a druhý střílí. V preview jsme se také dozvěděli informace o bossech, které lze rozdělit na dva druhy – příběhové a šílence.

První budou mít svou roli v příběhu, ty druhé pak v otevřeném herním světě možné potkáte, a možná ne. Setkání byste si ale neměli nechat ujít, jde totiž o lidi, kteří ze zombie apokalypsy zešíleli a designéři si na nich vyhráli, což způsobilo i potíže s ratingovou komisí.

Šílenci mají zobrazovat sedm hlavních hříchů, zatím se můžete podívat, jak vypadá lakomec. Povšimněte si, že nosí náhrdelník z lidských prstů. Na prvním snímku pak je kamioňák Dick s baseballovou pálkou.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama