sledujte-next-gen-v-assassin-s-creedu
Novinka Sledujte next-gen v Assassin's Creedu

Sledujte next-gen v Assassin's Creedu

Marek Švrkala

Marek Švrkala

12. 9. 2013 21:03
Reklama

Nová generace konzolí už je za dveřmi, a tak je dobré se podívat, na co se můžeme těšit. Rozdíl oproti stávající generaci by měl být jasně zřetelný třeba v očekávané akci Assassin's Creed 4: Black Flag, která se bude z velké části odehrávat v pirátském prostředí kdesi v Karibiku. Moře bylo pro vývojáře vždy oříškem, realistické ztvárnění vody a vln totiž patří k největším výzvám grafiků.

Díky spojení různých nových technologií ale dnes Ubisoft dosáhl výsledku, s nímž může být spokojen. „Technologie společně vytváří nejrealističtější virtuální oceán, jaký jste kdy viděli,“ říká producent Sylvain Trottier, jemuž dělá radost také vylepšený systém počasí, souboje lodí, dynamické osvětlení a 3D rostliny. Vše si můžete prohlédnout v čerstvém vývojářském deníčku, který rozhodně nevynechejte.

Assassin's Creed 4: Black Flag vyjde spolu s nástupem next-genu, tedy ve vybraných evropských zemích v den vydání jednotlivých konzolí, a to 22. a 29. listopadu. Na stávající mašiny (Xbox 360, PlayStation 3 a Wii U) se v Evropě dostane už 1. listopadu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama