v-gta-online-bude-do-zacatku-500-misi
Novinka V GTA Online bude do začátku 500 misí

V GTA Online bude do začátku 500 misí

Ondřej Švára

Ondřej Švára

11. 9. 2013 16:23
Reklama

Internetová odnož pátého GTA s přídomkem Online bude pořádný macek. Lidé z Rockstaru právě pro magazín Game Informer prozradili, že hráče čeká do začátku až pět set misí a spousta bonusového obsahu navíc. Některé úkoly budou ve víru multiplayeru vyžadovat kooperaci hned několika hráčů, jiné budou záměrně samotářské.

V GTA Online bude do začátku 500 misí
i Zdroj: Hrej.cz

Svět GTA Online bude možná ještě atraktivnější než v samotné hlavní singleplayerové hře a že nejde o slova do větru, o tom svědčí přiznání samotných vývojářů, že na multiplayer GTAčka si brousili zuby prakticky již od doby GTA3, ale až nynější technologie jim umožnila vytvořit skutečně komplexní prostředí, se kterým by byli opravdu spokojeni a byli ho ochotni prezentovat samotným hráčům.

Svět navíc nebude uzamčen. Rockstar hodlá do hry postupně přidávat další lokality a samozřejmě i s nimi související zábavu. Mise se navíc budou automaticky přizpůsobovat vašemu hernímu stylu a momentálním schopnostem. Systém nejenže vždy upraví a vybere spoluhráče, které máte rádi, anebo se k vašemu archetypu nejlépe hodí, ale zároveň vám bude i nabízet mise, které se hodí k vašemu dlouhodobému stylu.

Standardní Grand Theft Auto V vychází 17. září na konzole a dinosauří spinoff s přídomkem Online se spustí prvního října. Nemůžeme se dočkat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama