ryse-son-of-rome-prinese-brutalni-boj
Novinka Ryse: Son of Rome přinese brutální boj

Ryse: Son of Rome přinese brutální boj

Marek Švrkala

Marek Švrkala

6. 9. 2013 09:27
Reklama

Krvavá akce Ryse: Son of Rome by měla nabídnout vypracovaný bojový systém, což se tvůrci snaží demonstrovat i v čerstvém vývojářském deníčku. Coby Marius Titus se vydáte pomstít barbarským banditům, kteří zabili vaši rodinu, a tak se v boji musíte pořádně ohánět. Čelit totiž budete klidně několika protivníkům najednou, přičemž se věnovat všem – jinak brzy skončíte pod kytičkami.

„Souboje v Ryse budou intenzivní, emocionální, osobní, silné a brutální. Přinesou život i smrt. Díky práci kamery a realistickým animacím obličeje jsme chtěli posunout kvalitu soubojů ve vypjatých situacích, ty tak zachytí emoce hráče i jeho nepřátel,“ píší tvůrci z Cryteku v podrobném článku na stránkách Xboxu a zdůrazňují význam third-person pohledu, který hra nakonec nabídne

„Kamery musí být dynamické – musí zachytit každičký detail, stejně jako by jej natočili filmaři,“ tvrdí autoři a vy se na vše můžete podívat v šestiminutovém videu. V deníku uvidíte rovněž efektní popravy, za něž dostanete různé bonusy. Ryse: Son of Rome vyjde 22. listopadu, jde totiž o startovní titul Xboxu One, který se v tento den dostane na trh ve třinácti vybraných zemích. Více se o hře dozvíte v dojmech Jirky Bigase z Gamescomu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama