info-leak-forzy-5-prozradil-120-novych-aut
Novinka Info leak Forzy 5 prozradil 120 nových aut

Info leak Forzy 5 prozradil 120 nových aut

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

6. 9. 2013 16:13
Reklama

Francouzský Amazon zveřejnil nové informace o očekávaném závodním simulátoru Forza Motosport 5. Hra bude obsahovat 120 nových závodních aut a umožní závodit až 24 hráčům online najednou (pro srovnání: u Forzy 3 to bylo 8 hráčů, u Forzy 4 až 16 hráčů).

Info leak Forzy 5 prozradil 120 nových aut
i Zdroj: Hrej.cz

Stránka hry vyzdihuje tyto hlavní charakteristiky:

  • Spojení závodních her: Ať jste začátečník nebo zkušený pilot, Forza Motosport 5 je pro vás! Stovky aut vymodelovaných k dokonalosti, více než 120 nových vozidel dostupných hned od začátku. Vyměňte své vozidlo v garáži a vyberte si mezi jízdou po legendárních okruzích nebo v srdcích měst po celém světě.
  • Dechberoucí realismus: Poprvé hrajte v plném HD 1080p v žijícím a ultra realistickém prostředí. Užijte si každé auto ze všech úhlů v Forza vista módu pomocí Kinectu nebo ovladače. Poprvé objevte auta jako legendární Ferrari 213T2 Nikiho Laudy.
  • Unikátní multiplayer: Proslavte se v hráčských komunitách skrze závody až 24 jezdců na stejném okruhu. Matchmaking systém Smart Match nabízí úplně nový způsob multiplayeru - rychlý a soutěživý, perfektně nastaven vaším zkušenostem a stylu. Konečně poprvé bude Forza 5 nabízet dedikované servery.
  • Objevte Drivatary: Revoluve umělé inteligence přichází. Konec virutálním řidičům, kteří jezdí po vyznačených trasách. Forza bude analyzovat chování vašich přátel a řidičů po celém světě a zreprodukuje ho na vaší konzoli.

Hra vyjde jako launchový titul na Xbox One a bude používat možnosti cloudu. Vývojáři také již dříve potvrdili, že okruhy Spa Francorchamps i Bathurst se ve Forza 5 objeví poprvé v sérii.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama