z-novych-star-wars-nam-spadne-celist
Novinka Z nových Star Wars nám spadne čelist

Z nových Star Wars nám spadne čelist

Marek Švrkala

Marek Švrkala

22. 8. 2013 13:51 6
Reklama

Akce Star Wars: Battlefront, kterou teprve v červnu oznámilo studio DICE ve spolupráci s Electronic Arts, úplně změní náhled na hry z univerza Hvězdných válek. Tvrdí to alespoň Patrick Soderlund z labelu EA Games. „Pro mě je nejdůležitější, že jsme Star Wars získali a můžeme přijít s hrami, ze kterých lidem spadne čelist. Musíme udělat to samé, co Batman: Arkham Asylum pro značku Batmana,” prohlásil Soderlund, a tak přidal další důkaz, jak moc si v EA od nové akvizice slibují.

Star Wars: Battlefront je prvním titulem, který lidé z EA ohlásili po zajištění práv na Star Wars od společnosti Disney. Série Battlefront patřila v rámci Star Wars k těm nejpopulárnějším, to ale skončilo v roce 2008, kdy byl ve studiu Free Radical zrušen Battlefront 3. Tým DICE, jehož vývojáři měli o Hvězdné války zájem, z něj ale bude moci čerpat.

„Nic nezahazujeme a starší tituly si prohlížíme. Máme přístup ke všemu, co vzniklo během éry LucasArts. Novou hru ale chceme dělat svým vlastním stylem,” potvrdil Soderlund a odkázal nás na kratičký teaser z E3, v němž lze vidět první záběry z planety Hoth a obří transportér AT-AT. Na další podrobnosti si budeme muset ještě počkat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama