microsoft-hleda-tym-pro-crackdown-3
Novinka Microsoft hledá tým pro Crackdown 3

Microsoft hledá tým pro Crackdown 3

Marek Švrkala

Marek Švrkala

22. 8. 2013 11:28
Reklama

Od květnového naznačení pokračování akční série Crackdown, k němuž došlo při odhalení Xboxu One, uplynuly už tři měsíce a k oznámení třetího dílu stále nedošlo. Nestalo se tak ani na Gamescomu a tak nejen nás napadá otázka, na co se vlastně čeká? Odpověď pro Eurogamer nabídl ředitel Microsoft Studios Phil Spencer.

Chceme sehnat správný tým. Za tímto kouskem musí stát ti správní kreativci. Důležitá pro značku je také britská citlivost,” naznačil Spencer, odkud by měli přijít další vývojáři, kteří na sérii navážou po skotských týmech Realtime Worlds (dnes už zrušený) a Ruffian Games (tvoří vlastní projekt Tribal Towers).

První díl byl jednou z mých nejoblíbenějších her na Xboxu 360. Na jedničce jsme jednoduše odvedli skvělou práci. A dvojka – kéž bychom jejímu vývoji věnovali více času,” přiznal nedostatky „pouze” sedmičkové akce Spencer a pak už se znovu rozpovídal o dalších plánech Microsoftu.

Třetí Crackdown by měl naplno využít potenciál Xboxu One. „Když přemýšlím o technologiích a obzvláště o cloudu, který Xbox One využívá, pak je jasné, že je to skvělá příležitost pro hry jako Crackdown. Ten vám umožní hrát s přáteli, procházet se po všech koutech města a přitom se cítit, že stále hrajete spolu,” vysvětlil záměry Microsoftu Spencer a my si tak na oznámení dalšího Crackdownu musíme ještě počkat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama