fifa-14-bude-soucasti-baleni-xboxu-one
Novinka FIFA 14 bude součástí balení Xboxu One

FIFA 14 bude součástí balení Xboxu One

Marek Švrkala

Marek Švrkala

20. 8. 2013 10:32
Reklama

Microsoft si plácl s Electronic Arts a u příležitosti Gamescomu oznámil velmi zajímavý bonus, jenž potěší Evropany, kteří si plánují předobjednat Xbox One. Součástí balení Xboxu One totiž jako bezplatný bonus bude digitální download FIFY 14. Vzhledem k popularitě slavné fotbalové série v Evropě jde o velmi zajímavý tah, který jistě řadu hráčů přiláká ke koupi konzole. Vždyť očekávaná cena ve výši 499 eur bude s přiloženou atraktivní hrou hned příjemnější...

Nabídka by měla trvat do té doby, než budou vyprodány plánované zásoby konzole, které Microsoft hodlá vydat při jejím listopadovém uvedení na trh. Microsoft zatím v souvislosti s touto akcí mluví pouze o těch evropských zemích, které se Xboxu One po nedávném odložení dočkají ještě letos – zda se bude nabídka týkat i České republiky, kam next-gen konzole dorazí až někdy v příštím roce, není jasné.

Přiložení FIFY 14 však není jediný bonus, který Microsoft v souvislosti s tímto titulem odhalil. Budoucí majitelé Xboxu One nebo hráči vlastnící Xbox 360 se mohou těšit také na exkluzivní mód FIFA Ultimate Team, v němž si spolu budou moci zahrát legendy dávné historie se současnými fotbalovými superhvězdami.

Seznam legend zatím zveřejněn nebyl, těšit se ale rozhodně můžete na Ruuda Gullita a Freddieho Ljungberga, kteří novinku na akci Microsoftu prezentovali. Chybět by pak neměl ani Dennis Bergkamp, jenž září v příloženém traileru, nebo legendární Pelé, Patrick Vieira či Gary Lineker, kteří se objevují v tiskových materiálech.

Zda jde v případě Ultimate Teamu o úplnou, nebo pouze o časovou exkluzivitu pro obě konzole Microsoftu, zatím nevíme. Fotbalisty ale budete do svých týmů získávat postupně pomocí speciálních balíčků, které budou v prodeji za peníze či herní body.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama