metro-last-light-dostane-prvni-dlc
Novinka Metro: Last Light dostane první DLC

Metro: Last Light dostane první DLC

Marek Švrkala

Marek Švrkala

10. 7. 2013 17:31 4
Reklama

Komerčně úspěšná střílečka Metro: Last Light, která od nás dostala vynikající devítku, se dočká prvního stahovatelného přídavku. Společnost Deep Silver, jež hru distribuuje, dnes oznámila, že DLC Faction Pack vyjde příští týden. Na Steamu a Xbox Live bude k dispozici 16. července za 5 eur či 400 Microsoft bodů, na síti PlayStation Network se balíček, který je pochopitelně součástí Season Passu za 15 eur, objeví o den později.

Faction Pack obsahuje tři single-playerové mise, v nichž se hráči stanou různými specialisty pro tři soupeřící frakce, takže se prý můžeme v každé misi těšit na odlišnou hratelnost. Potěšeni budou také fanoušci prvního dílu – v DLC se hráči vrátí do některých míst známých z Metra 2033. Zatím se můžete mrknout na první obrázky.

Tvůrci také odhalili trojici zbývajících DLC – Tower Pack přinese speciální challenge mód s online leaderboardy, Developer Pack do hry doplní zatím neupřesněná místa Shooting Gallery, AI Arena, Metro Museum a jednu novou misi. Konečně Chronicles Pack nabídne mise, v nichž si budete moci zahrát za Pavla, Khana nebo Annu a poznat tak další části příběhu. Datum vydání jednotlivých balíčků zatím zveřejněno nebylo.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama