rockstar-vypousti-dalsi-video-ke-gta-v
Novinka Rockstar vypouští další video ke GTA V

Rockstar vypouští další video ke GTA V

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

9. 7. 2013 14:00 10
Reklama

Update:

Co jsme chtěli, máme konečně za sebou a další GTA se právě jistě dostalo do hledáčku i těch největších skeptiků. Co jsme viděli v nás budí skutečně různé pocity. Nelze se ubránit pocitu, že opět máme co do činění s něčím výjimečným. A možná snad až moc – pět minut dlouhý výčet vlastností mnohdy může probouzet rozpaky nad tím, jestli takové sousto není velké až příliš.

GTA V bude obrovské, dostupné město detailní, možností bezpočet a volnočasových aktivit nepřeberné množství. Jižní Kalifornie se dočká zpracování, jaké zkrátka nemá obdoby.

Trailer startuje ukázkou komplexních možností spolupráce mezi jednotlivými postavami a přepínání mezi nimi v reálném čase. Jestli tohle nebude chaos a bude to do podoby herní naopak převedeno citlivě a s rozumem, tak se rozhodně máme nač těšit.

A vedle toho si samozřejmě budeme moci opět upravit, co se nám zlíbí. Od šatů, přes auta, až po ciferník Trevorova souseda. Dále snad již jen suchým výčtem shrneme zajímavé či originální prvky:

  • zalétáme si v letadle
  • opět se projedeme na byciklu, nově s možností závodů
  • zaskáčeme si také opět padákem, vyzkoušíme nově ale třeba i basejumping
  • zahrajeme si golf (tady se násilí pro sérii tak typické jistě také nějak zajímavě projeví!) či třeba tenis
  • budeme se potápět (nebo také topit)

A tak dále, výčet se zdá být nekonečný, vše se ale pochopitelně bude motat okolo jediného – zábavy na souši, nad ní a pro mnohé žel i pod ní, pěkně pod drnem. Jádrem však zůstává zásadní problém mnohých – vydělat peníze. A to hodlá naše trojka kutilů dělat vykrádáním bank. Akce, jejichž plánování má být zcela v rukou nás, hráčů.

A v rukou také budeme mít i to, jak s penězi následně naložíme. Je libo tetování děkující vaší mámě? Žádný problém, stejně tak není potíž pořizovat si drahá auta (a jistě i lepé děvy, známe Rockstar) či investovat na burze. Možností je celá řada, a to takže ve všech ohledech.

A sluší se také dodat, že nás Rockstaři lákají na brzké představení multiplayeru. Už se nemůžeme dočkat!

Původní zpráva:

Avizované video GTA V je mezi námi a my se tak opět můžeme kochat záběry z téhle velmi očekávané nadcházející pecky. Celý internet se na pár okamžiků zpomalil, nutno však podotknout, že právem. Nohy na stůl, sledujte a hlavně čtěte dále. Videem nekončíme!

Že GTA nakonec na PC dorazilo, ať už byla výsledná podoba jakákoli, to je známým faktem. Mnozí PCčkáři tak nyní tiše doufají a uctívají herní bohy jen proto, aby se domovské platformě myší a klávesnic poštěstilo i s parádně vypadajícím GTA V.

A kdoví, možná jsme nějakému oznámení blíže, než bychom snad sami čekali. Rockstar totiž shání lidi na velmi zajímavé pozice - posuďte sami (překládáme anglický originál inzerátu):

Rockstar Leeds shání talentované grafické programátory, kteří pomohou přenést jejich poslední tituly na platformu PC. Spolupracovat přitom mají s dalšími Rockstar studii.

Samotný inzerát je sice o fous delší, to podstatné však již máme za sebou. Nadějné? Tak určitě, my jen připomínáme, že poslední tituly studia, které se na PC neobjevily nebo ještě nebyly oznámeny jsou Red Dead Redemption a právě GTA V. To jinak vychází 17. září a konzolisté tedy mají zábavy takřka za humny!

A co vy, viděli byste raději konečně na PC Red Dead Redemption nebo snad nemůžete bez oficiálně potvrzené přítomnosti GTA V na PC v klidu dospat?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama