studio-danger-close-malem-rozpusteno
Novinka Studio Danger Close málem rozpuštěno

Studio Danger Close málem rozpuštěno

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

13. 6. 2013 22:20
Reklama

Trochu jako ukázka černého humoru momentálně působí webová stránka studia Danger Close. Láká totiž na nábor nových zaměstnanců, nicméně situace je v tuto chvíli taková, že studio ukončuje svojí činnost a tým se chystá na rozprchnutí do světa.

Že nevíte, co to je za studio? Ale víte - neúspěch Medal of Honor: Warfighter poslal sérii dočasně k ledu, a za touto hrou právě Danger Close stojí (a trefně se tehdy diskutovalo, co bude se studiem samotným). To tvrdí šéf EA Games, Patrick Söderlund.

Jen černobíle ale na to koukat nemůžeme - ono rozprchnutí se koná (pokud si to samozřejmě jednotlivci nepřejí jinak) jen v rámci samotných EA Games - kupříkladu do nově vzniklého DICE LA složeného většinově právě z týmu Danger Close. O práci tak nikdo přijít nemusí.

DICE LA má pak fungovat jako prodloužená ruka hlavní pobočky studia ve Stockholmu. To momentálně pracuje na očekávaném Star Wars: Battlefront. Těšíte se nebo máte naopak strach, abychom se v další produkci studia nedočkali neduhů v posledním MoH viděných?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama