update-detaily-next-gen-watch-dogs
Novinka UPDATE: detaily next-gen Watch Dogs

UPDATE: detaily next-gen Watch Dogs

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

14. 6. 2013 14:20 2
Reklama

Update:

Máme více detailů o tom, jak se bude next-gen verze chovat (krom zjevných vylepšení v grafické stránce hry), především pak její NPC panáci. Těch bude na ulicích větší množství a mají se chovat inteligentněji (bohužel toto stále ještě nebylo blíže nespecifikováno).

Zdroj (Strategy Informer) zároveň ještě třefně klade otázkou, jež mají již teď mnozí z vás jistě na jazyku - kam spadá PC verze?

Původní zpráva:

O tom, že Playstation 4 edice akce Watch Dogs bude jiná a snad i lepší jsme vás již informovali - nyní vám však můžeme nabídnout detaily, v čem přesně bude jiná. A nejen to.

Majitelé hry na Playstationu si budou moci po vydání skrze PSN stáhnout exkluzivní, zhruba hodinové DLC. A to takže všichni majitelé PS - tedy i Playstation 3. A identicky (DLC zdarma) tomu bude i v případě Assassin's Creed IV: Black Flags, také od Ubisoftu.

Assassin's Creed vychází na současné platformy 1. listopadu, na ty nové pak pravděpodobně při launchi konzolí. Rovněž vám ale také dodáváme datum vydání Watch Dogs - to je stanoveno na 22. listopad pro PS3, Xbox 360, Wii U a PC. Next-gen zařízení se pak opět dočkají pravděpodobně při zahájení prodejů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama