pata-forza-priveze-i-monoposty
Novinka Pátá Forza přiveze i monoposty

Pátá Forza přiveze i monoposty

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

12. 6. 2013 21:50
Reklama

Představení Forzy během konference Microsoftu se neslo v relativně skromném duchu, nicméně hodiny poté již začaly vyplouvat (respektive vyjíždět) na povrch další informace.

A začínáme rovnou těmi nejrychlejšími - kraťoučkým videem hlásí premiéru v této závodní sérii monoposty. Řeč je o historických vozech - blog vývojářů z týmu Turn10  Studios mluví o McLarenu M23 z roku 1976 a Ferrari 312-2, vozy proslavené piloty Jamesem Huntem a Niki Laudou (a stejné vozy si jen tak mimochodem zahrají tento rok také ve filmu Rona Howarda - Rivalové).

A dále bude hra obsahovat vozy z u našinců méně známé závodní série IndyCars (série amerických formulí), kde půjde o vozy stájí Andretti Autosport, Rahal Letterman Lanigan Racing, Target Chip Ganassi Racing a Team Penske.

Druhou zajímavou zprávou je fakt, že hra bude v nějaké blíže nespecifikované podobě obsahovat i jména (a třeba i více než jen to) ústřední trojice stojící za oblíbeným britským seriálem Top Gear. Avizoval tak šéf-designér studia, Bill Giese. To by mohlo stát za to, co říkáte?

Pátá Forza přiveze i monoposty
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama