mame-wii-u-trailer-splinter-cell-blacklist
Novinka Máme Wii U trailer Splinter Cell: Blacklist

Máme Wii U trailer Splinter Cell: Blacklist

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

11. 6. 2013 15:51
Reklama

Wii U verze Splinter Cell: Blacklist bude doufejme výjimečná oproti těm ostatním díky plnému využití GamePadu (a také díky několika málo herním bonusům kosmetickým a dokonce i s jednou extra mapou). A jestliže v nás konference Ubisoftu a tamní prezentace Splinter Cellu zanechala hořké pocity, tak video zveřejněné Nintendem má efekt zcela opačný.

Ukázka začíná sice takřka identicky - vyřknutím hrozby teroristické skupiny The Enginers. Ti se chystají trestat nasazené jednotky spojených států amerických ve všech sto padesáti zemích ohněm i olovem. A to takže každý týden v jiné zemi, to aby to bylo řádně zábavné!

Co je však změna oproti včerejší ukázce a z čeho již srdíčko všech milovníku Sama Fishera plesá je bez debat fakt, že tentokrát se dočkáme mnohem více plynulejších a méně frenetických záběrů a především vymodlené stealth prvky a postupy. Tohle je zkrátka Blacklist takový, na jaký se my těšíme. Hrát budeme moci 23. srpna na konzolích současných a pochopitelně i na stolních počítačích.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama