namco-prichystalo-tekken-revolution
Novinka Namco přichystalo Tekken Revolution

Namco přichystalo Tekken Revolution

Marek Švrkala

Marek Švrkala

10. 6. 2013 08:21
Reklama

Společnost Namco Bandai přichystala další pokračování slavné série bojovek Tekken. Tekken Revolution vyjde exkluzivně pro PlayStation 3 už ve středu 12. června, takže fanoušci značky budou mít ideální možnost, jak si odpočinout od informačního ruchu kolem E3. Podle slov Katsuhiro Harady, který za sérií stojí, půjde o vůbec první free-to-play bojovku na PlayStationu 3. Na konkurenční Xbox 360 hra nevyjde zřejmě kvůli problémům s free-to-play hrami na této konzoli.

Hratelnost by měla připomínat Tekken Tag Tournament 2, přičemž v nabídce bude hned osm známých hrdinů z předchozích dílů (King, Paul, Lili, Marshall Law, Asuka, Steve, Alisa a Lars). Další pak budou moci zájemci pravděpodobně dokoupit pomocí mikrotransakcí – jejich využití ale zatím ještě nebylo přesně vysvětleno.

Tvůrci už však oznámili, že postavy bude úplně poprvé v historii série možné postupně vylepšovat a zlepšovat jejich dovednosti ve třech oblastech – síla, vytrvalost a vitalita. Připraveny mají být také nové pohyby, které osloví hlavně začátečníky. Ti se mohou natrénovat v arkádových soubojích proti nepřátelům řízeným počítačem, těžiště hry by ale pochopitelně mělo být v multiplayeru. Více už v prvním traileru:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama