mrknete-na-souboje-v-ea-sports-ufc
Novinka Mrkněte na souboje v EA Sports UFC

Mrkněte na souboje v EA Sports UFC

Marek Švrkala

Marek Švrkala

10. 6. 2013 21:57
Reklama

Electronic Arts už před rokem oznámili spolupráci se značkou UFC, kterou dobře znáte jako Ultimate Fighting Championship, až letos jsme se ale podle očekávání dočkali oznámení očekávaného titulu. "EA Sports UFC dorazí na jaře 2014, kdy hra vyjde ve verzích pro Xbox One a PlayStation 4. Díky enginu EA Sport Ignite dosahují akce, emoce a intenzita uvnitř arény Octagon takových rozměrů a reálnosti, jaké nebyly k vidění v doposud žádné videohře,“ píší tvůrci v tiskové zprávě, a tak neskrývají vysoké ambice.

Ty dokládá spousta odhalených vlastností, které mají ovlivnit jak hratelnost (např. lepší souboje na zemi), tak vizuální prezentaci. Zápasníci se nepříklad mají přímo v průběhu soubojů měnit změnou zabarvení pokožky, napínáním svalů či známkami únavy, což ještě více vylepší váš zážitek ze samotné hry.

„V každém kole souboje se díky „Real Time Exertion“ setkáte s praskáním žil, změnou zabarvení pokožky, napínám svalů či známkami únavy, což ještě více vylepší váš zážitek ze samotné hry,“ doplnila česká pobočka EA. Podrobné představení všech novinek si můžete přečíst na jejích stránkách.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama