forza-motorsport-5-blize-predstavena
Novinka Forza Motorsport 5 blíže představena

Forza Motorsport 5 blíže představena

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

10. 6. 2013 18:11
Reklama

V rámci konference na pódium vyvezený McLaren P1 symbolizoval především exkluzivitu – konzole, hry i samotného vozu. V tom reálném P1 se mnozí asi sotva projedeme, těch virtuálních se však bude brzy prohánět bezpočet a zařádit si v nich budeme moci hned při launchi samotné konzole, tedy během listopadu letošního roku.

Forza Motorsport 5 blíže představena
i Zdroj: Hrej.cz

Prezentace hry se nesla v duchu toho, že next-gen zážitek, to není jen o grafice, ale detailech, doteku světla, pocitu z doteku kůže (na toto jsme obzvláště zvědaví!) a především, v případě Turn 10 Studios, ještě o jedné nové specialitce (viděné v omezené formě, jen tak mimochodem, už v prvním díle Forzy).

Řeč byla o konci umělé inteligence, již má nově nahradit driveatar. Driveatar je bot počítaný v cloudu na základě toho, jak sami řídíte – absentující umělá inteligence je tedy výraz značně nadnesený – mnohem blíže pravdě je tvrzení, že každý z nás má své online dvojče ukazující, jak moc velká čuňata jsme na (virtuálních) silnicích. A přesně takovéto řidiče budeme potkávat i my sami. Revoluce nebo zbytečnost? Nechme se překvapit!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama