halo-se-docka-serialu-od-spielberga
Novinka Halo se dočká seriálu od Spielberga

Halo se dočká seriálu od Spielberga

Erik Omar

Erik Omar

22. 5. 2013 10:54
Reklama

Xbox One nebude jen o hraní. Během včerejší představovačky jsme se vlastně chvílemi báli, jestli vůbec bude i o hraní. Jedním z hlavních poslání nově oznámené konzole je totiž poskytovat v oblasti zábavy kompletní servis; vedle her se tak během akce dostalo i na televizní produkci. V tomto směru pak padlo celkem zajímavé oznámení týkající se nového serálu podle fenoménu Halo, o který se postará možná nejznámější režisér planety Steven Spielberg.

Halo se dočká seriálu od Spielberga
i Zdroj: Hrej.cz

Nový televizní Halo seriál, kterému vyšlapal cestičku relativně úspěšný web seriál Halo: Forward Unto Dawn, na pódiu představila šéfka 343 Industrius Bonnie Ross. Pokud to náhodou nevíte, 343 je studio, které po Bungie celou sérii převzalo a minulý rok sklidilo úspěch s pokračováním Halo 4. Největší peckou, kterou Bonnie prozradila, je účast Stevena Spielberga, který usedne na režisérskou sesli. Není zcela jasné, jestli odrežíruje celý seriál, nebo se po pilotu stáhne do producentského ústraní, každopádně bude příjemné vidět Master Chiefa v blízkosti chlapíka, který stal u zrodu moderního sci-fi žánru.

Seriál se pravděpodobně nachází ve stavu preprodukce, a tak je otázkou, kdy se ho dočkáme. Kdybychom si však měli tipnout, neladili bychom přijímače dřív než příští podzim.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama