gta-v-nas-opet-drazdi-videem
Novinka GTA V nás opět dráždí videem

GTA V nás opět dráždí videem

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

30. 4. 2013 15:06
Reklama

Je skutečně málo firem, které si mohou dovolit avizovat vydání ukázky ze hry a pak jen s nohama na stole koukat na ten chaos, který to vytvoří. GTA chce zkrátka každý.

A pak už jen stačí pár rychlých střihů, trocha té akce, něco aut, nějaká ta roštěnka v bikinách navrch a náhle se 17. září zdá až nechutně daleko. Rockstar zkrátka konečně vydali další ochutnávku k v pořadí již pátému regulérnímu pokračování alfa samce mezi sandboxovými hrami.

Rovnou trojice trailerů nám představuje pěkně popořadě všechny hrdiny hry, jejich ohromnou různorodost, jejich trable i dočasné životy. Perfektní výběr skladeb snad i netřeba zmiňovat. Tohle zkrátka a dobře vypadá na zatím největší sousto, jaké si Rockstaři ukousli. Nezbývá nám než doufat, že jej taky řádně sežvýkají a vyplivnou v podobě vypiplané a po všech stránkách vybalancované i zábavné hry.

Zkrátka a dobře, krásný záběr střídá ještě krásnější a my se už nemůžeme dočkat, až budeme tuhle proklatou trojku dostávat do šlamastyk a pak je z nich za pomocí olova, spálených pneumatik a notné dávky zábavy opětovně tahat!

V současné době je páté GTA jistě jedním z nejočekávanějším titulů, a zatím také všechny střípky našeptávají, že je tomu tak právem! Ptát se, kdo z vás si GTA V zahraje je jistě zbytečné, nás tak spíše zajímá, jaké platformě se téhle pecce podíváte na zoubek? A co nám k tomu všemu řeknou stolní počítače?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama