staronovy-xcom-opet-predstaven
Novinka Staronový XCOM opět představen

Staronový XCOM opět představen

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

26. 4. 2013 07:42
Reklama

The Bureau: XCOM Declassified, tak zní celý název problémy provázené taktické střílečky z atraktivního světa XCOMu. Ta nyní získává podobu týmové akce z pohledu třetí osoby. Ovšem ne tak ledajaké - autoři otevřeně mluví o větším příklonu k taktizování, než k samotné akci.

Hra je, jak napověděla již předchozí ukázka, zasazena do roku 1962. Na pozadí řádí studená válka, jež pro úřady původně znamenala dávat si pozor na Rusko. Ovšem všichni tušíme, že o Rusku tento XCOM nebude - již brzy Amerika i celý svět s ní zjistí, že na krku nám visí problémy rovnou intergalaktického rozměru.

S nadšením také opakujeme informace o herním studiu - za vývojem hry momentálně stojí 2K Marin - autoři druhého dílu Bioshocku. Hra zamíří na Xbox 360, Playstation 3 i stolní počítače, datum vydání je však zatím neznámé, je však jisté, že to bude ještě letos. A známe překvapivě i cenu - za necelých 60 dolarů jistě nelze mluvit o jen tak ledajakém budgetu.

Mrknout můžete na rozšířený trailer - ze hry nám sice neukáže zhola nic, atmosféru však ukazuje přímo parádní, co říkáte?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama