call-of-duty-ghosts-prozrazeno
Novinka Call of Duty: Ghosts prozrazeno

Call of Duty: Ghosts prozrazeno

Erik Omar

Erik Omar

24. 4. 2013 15:04 2
Reklama

Update: Nejen Tesco má slabost pro prozrazování tajných informací. Na internetu se objevil letáček řetězce eTarget, který za datum vydání označuje 5. listopadu.

Call of Duty: Ghosts prozrazeno
i Zdroj: Hrej.cz

Původní zpráva: Obchodní řetězec Tesco nechtěně prozradil existenci Call of Duty: Ghosts. Nový díl oblíbené série válečných FPS by měl dle Tesca vyjít v prosinci pro PS3 a Xbox 360. Současně zveřejněný boxart prozrazuje, že je hra vyvíjena studiem Infinity Ward (tvůrci podsérie Modern Warfare).

Call of Duty: Ghosts by mělo být podle prvních informací zasazené do blízké budoucnosti, zbraně by se však neměly lišit od těch, které mají k dispozici vojáci v současnosti. Novinkou pak mají být interaktivní loadingové obrazovky, během kterých si budeme krátit čas nejrůznějšími minihrami.

Velkou změnou oproti předchozím dílům by měla být fanoušky vzývaná implementace zničitelného prostředí. O zničitelnosti prostředí se mluví v souvislosti s novým módem, který má nahradit "Spec ops" mise.

Call of Duty: Ghosts prozrazeno
i Zdroj: Hrej.cz

O Call of Duty: Ghosts se už nějaký ten pátek šuškalo v kuloárech. Ostatně Dan Amrich z Activisionu se před několika týdny nechal slyšet, že odhalení nového CoD čeká nejpozději na začátku června. Díky "šikovnosti" Tesca se to stihlo dřív.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama