pc-verze-dark-souls-2-nebude-polovicata
Novinka PC verze Dark Souls 2 nebude polovičatá

PC verze Dark Souls 2 nebude polovičatá

Marek Švrkala

Marek Švrkala

15. 4. 2013 17:03
Reklama

První díl hardcore RPG Dark Souls, které bylo původně exkluzivní pro konzole, se nakonec dostal i na PC. Port s podtitulem Prepare to Die Edition ovšem po technické nebyl úplně vydařený, o čemž si můžete více přečíst v naší recenzi. „Mnoho se nám toho nepovedlo, bylo to takové polovičaté,“ přiznal v rozhovoru pro Shacknews Yui Tanimura, jeden z šéfů vývoje Dark Souls 2 v japonském studiu From Software. Přes všechny problémy se prvního dílu na PC podle zpráv od Namca, jež hru distribuuje, prodalo více než 300 tisíc kopií. Celkově pak prodeje napříč všemi platformy přesáhly 2,3 milionů.

Pokračování Dark Souls, které bylo odhaleno na loňském udílení Video Game Awards, by mělo dát na podobné technické problémy zapomenout. „Ano, vývoji na PC dáme více priority. Posledně jsme na začali na verzi pro PC pracovat až po dokončení konzolových verzí. Tentokrát s PC počítáme už od začátku, takže si můžete být jisti, že mu věnujeme více práce,“ prohlásil Tanimura, a tak jistě potěšil všechny hráče, kteří si Dark Souls 2 plánují pořídit na PC.

Všechny důležité informace o druhém dílu Dark Souls, jehož se pravděpodobně dočkáme někdy příští rok, jsme shrnuli našem preview. Připomenout si pak můžete také nedávné gameplay záběry a spoustu obrázků v naší galerii.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama