bethesda-uz-nebude-pracovat-na-skyrimu
Novinka Bethesda už nebude pracovat na Skyrimu

Bethesda už nebude pracovat na Skyrimu

Marek Švrkala

Marek Švrkala

15. 4. 2013 19:32
Reklama

Pokud jste doufali, že RPG The Elder Scrolls V: Skyrim dostane ještě nějaký stahovatelný balíček, máte smůlu. Bethesda směruje všechny zaměstnance na vývoj dalšího projektu. „V posledním roce a půl jsme pracovali na novém obsahu pro Skyrim – od updatů přes Creation Kit, Steam Workshop, podporu Kinectu až po DLC. Části našeho týmu se přitom už věnovaly preprodukční fázi dalšího velkého projektu,“ píše Bethesda na svém blogu.

„Ten už však nyní je ve fázi, která vyžaduje plné zapojení celého studia. Chceme, aby šlo o naše dosud největší a nejlepší dílo. Přesto ještě připravíme malé updaty Skyrimu, pakliže budou potřeba. Věnovali jsme mu tolik, že mu nikdy nedáme opravdové sbohem,“ doplnili autoři Skyrimu, který od nás obdržel maximální hodnocení.

Bethesda bohužel nesdělila, na jaký další velký projekt se vrhá. Nejpravděpodobněji se jeví Fallout 4, o němž se v loňském roce horlivě spekulovalo. Další náznaky jsme pak zaslechli letos v lednu, kdy další pokračování slavné postapokalyptické série na Twitteru naznačil jeden z dabérů třetího dílu. Připomeňme, že MMO The Elder Scrolls Online připravuje studio ZeniMax Online.

Bethesda už nebude pracovat na Skyrimu
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama