ryse-asi-bude-titulem-pro-novy-xbox
Novinka Ryse asi bude titulem pro nový Xbox

Ryse asi bude titulem pro nový Xbox

Marek Švrkala

Marek Švrkala

11. 4. 2013 20:33
Reklama

Startovním titulem nové generace konzole Xbox by mohla být first-person akce Ryse. Tvrdí to alespoň zdroje důvěryhodného serveru The Verge. Hra, který byla ještě pod jiným názvem oznámena na E3 v roce 2010, původně byla exkluzivním titulem pro Xbox 360, kde měla těžit z bojových scén ovládaných pomocí Kinectu. Je tak dost možné, že ji tvůrci skutečně předělali na další generaci Xboxu, který přinese mimo jiné zlepšenou verzi tohoto pohybového ovládání.

Dalším kouskem, jenž doprovodí uvedení konzole na trh, by měly být nové závody ze série Forza. Ty prý mají přinést grafiku srovnatelnou se skutečností. Server The Verge dále zmiňuje záhadnou zombie hru a rodinný titul situovaný na ostrov s grafikou, která připomíná filmy Pixaru. Hra pomocí Kinectu načte tělo hráče a vytvoří z jeho podoby virtuální postavu v herním světě. Tyto čtyři tituly by údajně měly být jen malou ochutnávkou z celého startovního line-upu. Microsoft totiž hodlá hojně spolupracovat s third-party vývojáři, a to především v žánru first-person stříleček.

Dále se už déle spekuluje o nutnosti být při hraní připojen k internetu, podle informací serveru VGLeaks však byly dřívější zprávy nepravdivé a připojení nakonec vyžadováno nebude. Konzole by rovněž měla podporovat bazarové hry a při zakoupení zvláštní mechaniky i tituly z Xboxu 360. Informace budou potvrzeny, nebo vyvráceny pravděpodobně 21. května. Microsoft totiž novou konzoli podle aktuálních zákulisních informací představí na speciální akci ještě před letošním ročníkem výstavy E3.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama