assassin-s-creed-dospelejsim-nez-cekate
Novinka Assassin's Creed dospelejším než čekáte

Assassin's Creed dospelejším než čekáte

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

11. 3. 2013 19:15 2
Reklama

Oznámení nového dílu Assassin's Creed bylo pro mnohé překvapením, pro jiné však logickým důsledkem konce jedné úspěšné série. Faktem ale je, že nyní již víme o novém dílu ledacos, přičemž Ubisoft rád kupí nadále a nenápadně tak začíná ranou fázi reklamní kampaně.

Nejnovějším střípkem do mozaiky jménem Black Flags jsou informace o formě a výpravnosti příběhu. Ubisoft v čele s šéfem vývoje obsahu čtvrtého Assassin's Creed, Carstenem Myhillem, hrdě hlásá, že inspiraci nacházejí v seriálové produkci stanice HBO.

Historikové se možná mohou kroutit na svých ctěných pozadích, ale faktem je, že HBO produkuje série, které se realisticky alespoň tváří, působí naturalistickým dojmem a dokáží dotáhnout masy k zájmu o to či ono historické období. Mírná historická nepřesnost se pak jistě dá odpustit - účel světí prostředky.

Jenže a sakra, tohle přeci ale musí někdo zaplatit, že? Michaela Pachtera jsme dnes již jednou citovali, ale on o sobě dal vědět ještě jednou - a to tak, že podle něj hry na příští generaci konzolí začnou s cenou na 70$, to je o 10 babek více oproti dnešním cenám novinek. To zapadá do kontextu s tím, co si o příští generaci konzolí šuškají v EA. Možné i pravděpodobné ale je, že hry postupem času zlevní - tedy stejný vývoj, jakého se dočkala generace současná.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama