demo-army-of-two-dorazi-pristi-tyden
Novinka Demo Army of Two dorazí příští týden

Demo Army of Two dorazí příští týden

Marek Švrkala

Marek Švrkala

6. 3. 2013 18:31
Reklama

Akce Army of Two: The Devil's Cartel vás možná o svých kvalitách ještě nepřesvědčila, a tak vám jistě přijde vhod hratelná demoverze. Tu mají tvůrci ke stažení uvolnit příští týden, konkrétně pak v úterý 12. března, a to na sítích Xbox Live a PlayStation Network. Hráči se s vojáky označovanými jako Alpha a Bravo pokusí osvobodit uneseného politika a přitom ještě musí zachránit další zajatce.

Kooperativní demoverze také ukáže prostředí, v nichž se hra bude odehrávat. Podíváte se tak do pevnosti jednoho z drogových kartelů, kde nechybí drogová laboratoř a spousta nepřátel, kteří jsou ochotni pro slávu svých nadřízených spáchat sebevraždu. Společně s parťákem tak budete muset spolupracovat, abyste v tvrdém boji přežili. V jednu chvíli se pak rozdělíte – jeden z hráčů se tak vrhne do boje a druhý jej bude ze vzduchu krýt střelbou z helikoptéry.

Čekejte také spoustu explozí, obrovskou destrukci a využití nabušeného módu Overkill, jež akci trochu odlehčí. Plná verze třetího dílu série Army of Two, který připravilo studio Visceral Games, vyjde na konzole Xbox 360 a PlayStation 3 29. března tohoto roku. Mrkněte na čerstvý trailer:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama