treti-zaklinac-se-pouci-z-chyb-skyrimu
Novinka Třetí Zaklínač se poučí z chyb Skyrimu

Třetí Zaklínač se poučí z chyb Skyrimu

Marek Švrkala

Marek Švrkala

18. 2. 2013 11:37 33
Reklama

Očekávaný třetí díl fantasy ságy Zaklínač se pochopitelně inspiruje u skvěle hodnoceného RPG The Elder Scrolls V: Skyrim, tvůrci z polského CD Projektu ale chtějí svým dílem Skyrim překonat. „Každý z nás jej hrál. Poučili jsme se z toho a chceme lépe pečovat o pocity, jaké hráči z herního světa mají. Skyrim byl generický. Nechceme mít generické úkoly, následky a další generický obsah,“ uvedl Konrad Tomaszkiewicz z CD Projektu ve video rozhovoru pro americký magazín Game Informer.

„Ve Skyrimu splníte několik úkolů a NPC postava si nikdy neuvědomí, že jste pro ni předtím něco udělali. Chceme questy nadesignovat tak, aby na ně lidé reagovali. Druhou věcí, kterou bychom chtěli vylepšit, jsou charaktery. Nedávno jsem si zkoušel vzpomenout na pět postav ze Skyrimu a vyjmenovat je. Ale nedokázal jsem to,“ upozornil vývojář a mnohým z nás nasadil brouka do hlavy. Dokážete si vy vzpomenout na pět postav ze Skyrimu?

Spolu se svým kolegou však Tomaszkiewicz měl pro Skyrim také slova chvály. „Prozkoumávání prostředí bylo skvělé. Líbily se nám především různé vyhlídky a panorámata. Na toto chceme navázat. Hodláme také navodit dobrý pocit z objevování otevřeného světa,“ uvedli zástupci polských vývojářů. Více se o plánech CD Projektu dozvíte v našem preview nebo ve speciálním hodinovém vidcastu, který přikládáme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama