vidcast-8-pravda-o-zaklinacovi
Novinka Vidcast #8: PRAVDA O ZAKLÍNAČOVI

Vidcast #8: PRAVDA O ZAKLÍNAČOVI

Tomáš Krajča

Tomáš Krajča

12. 2. 2013 17:23 2
Reklama

V osmém vydání pravidelného úterního HrejTV Vidcastu jsme se vydali po stopách úspěšné série RPG The Witcher inspirované povídkami a románovou ságou o zaklínači Geraltovi z Rivie.HrejTV Vidcast #8: PRAVDA O ZAKLÍNAČOVI jsmevysílali v úterý 12. února od 18 hodin na kanálu Twitch.tv/hrejtv.

Svět Andrzeje Sapkowského se podařilo přenést na monitory se vším, co dělá Zaklínače Zaklínačem – jde o nekompromisní fantasy, která přináší dospělé dialogy, neprvoplánový děj, realistickou politiku a demytizující, krutou realitu světa potýkajícího se s bídou a rasovými konflikty. Videoherní zpracování navázalo na Sapkowského příběhy a nechalo Geralta, aby se popral s následky amnézie a po svém pohnul osudy severních království i Nilfgaardu.

Petr Strecker, Ondřej Hrabec a Tomáš Krajča rozebrali, co stálo za úspěchem prvního a druhého dílu Zaklínače, jak se povedl přechod na Xbox360 a rozšířená edice dvojky, a zejména, co můžeme očekávat od nedávno oznámeného třetího dílu s podtitulem Wild Hunt. HrejTV Vidcast #8: PRAVDA O ZAKLÍNAČOVI sledujte zde:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama