wargaming-koupil-tvurce-tretiho-fearu
Novinka Wargaming koupil tvůrce třetího FEARU

Wargaming koupil tvůrce třetího FEARU

Marek Švrkala

Marek Švrkala

29. 1. 2013 20:08
Reklama

Běloruská společnost Wargaming, která stojí za veleúspěšným MMO World of Tanks, za 20 milionů dolarů zakoupila americký vývojářský tým Day 1 Studios, jenž se naposledy prezentoval strašidelnou střílečkou F.E.A.R. 3. Studio dále vyvinulo první F.E.A.R., z hlubší historie pak můžeme zmínit ještě sérii MechAssault nebo akci Fracture. Nyní se tým vrhne na vývoj dosud neoznámeného konzolového titulu, přičemž se chystá i nábor nových zaměstnanců.

„Posun k vývoji konzolových her je velkým krokem pro společnost Wargaming, která začíná rozvíjet svou přítomnost na nových platformách. Těšíme se, až vám budeme moci prezentovat výsledky naší námahy,“ řekl Victor Kislyi, šéf Wargamingu. „Wargaming je jasný lídr na poli free-to-play her. Určuje standard, jakého se jiné hry snaží dosáhnout,“ prohlásil Denny Thorley, jenž studio, které sídlí v Chicagu, povede. „Náš tým je nadšen, že bude moci začít s prvním konzolovým projektem pro Wargaming.“

Zhruba před rokem společnost Day 1 Studios oznámila free-to-play mech akci Reign of Thunder, tu ale rozvíjet nebude, což oznámila i na jejích webových stránkách. Zatím tak vůbec netušíme, jaký bude nový projekt tohoto týmu. Jakmile Wargaming West, jak se Day 1 Studios nově jmenuje, uvolní první detaily, budeme vás informovat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama