sledujte-vidcast-6-fenomen-gta
Novinka Sledujte vidcast #6: FENOMÉN GTA

Sledujte vidcast #6: FENOMÉN GTA

Tomáš Krajča

Tomáš Krajča

29. 1. 2013 14:44 1
Reklama

V tradičním čase v úterý 29. ledna od 19 h můžete sledovat HrejTV Vidcast #6: FENOMÉN GTA. Šesté vydání našeho video diskusního pořadu jsme se rozhodli věnovat populární sérii Grand Theft Auto. První GTA definovalo žánr otevřených městských akcí, třetí díl přinesl revoluční přechod do 3D a GTA: Vice City, San Andreas i aktuální čtvrtý díl patřily k největším událostem herní scény a nejpopulárnějším videohrám vůbec. Se značkou GTA se ale pojí i řada kontroverzí a soudních sporů. Jak vzpomínají na jednotlivé díly redaktoři Hrej; jaké byly naše největší zážitky při řádění v Grand Theft Auto?

Věnovat se pochopitelně budeme i chystanému pátému dílu. K vidění zatím byly dva trailery, k mání jsou podrobné informace o trojici hlavních hrdinů, herních mechanismech a podobě herního světa Grand Theft Auto V. Na co všechno se můžeme těšit? Bude páté GTA návratem k uvolněnému stylu San Andreas? Překvapí netradičním scénářem a dynamikou misí? Stane se hrou roku?

Odpovědi na tyto a mnohé další otázky najdete spolu s námi v úterý 29. ledna od 19 h ve vysílání Hrej TV na známém kanálu Own3d.tv/levelhrej. Ve studiu se sejdou Jirka Bigas, Petr Strecker a Zdeněk Princ. Buďte s námi!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama