riptide-to-s-zenskym-torzem-prehnalo
Novinka Riptide to s ženským torzem přehnalo

Riptide to s ženským torzem přehnalo

Ondřej Švára

Ondřej Švára

16. 1. 2013 08:53
Reklama

Hele, takže jí uřežte hlavu, ruce i nohy, ale nechte jí ty britský plavky. Hodíme to na plakát i do plastu, vyvěsíme po celý Británii a když ti páprdové budou řvát, ještě se oficiálně omluvíme. V novinách pak budem dvakrát...

Možná takhle zněl marketingový plán vydavatelství Deep Silver, které v Británii (ale i ve zbytku Evropy) spustilo agresivní reklamní kampaň pro speciální edici datadisku Riptide k zombíkovské akci Dead Island. S plakátem, na kterém je vidět zkrvavené ženské torzo s britskou státní vlajkou na plavkách, stihlo pobouřit nejen celý Albion, ale i zbytek světa. Torzo totiž není jen obrázek, ale i 31 centimetrů vysoká figurka uvnitř krabice.

Riptide to s ženským torzem přehnalo
i Zdroj: Hrej.cz

Deep Silver se nyní oficiálně kaje. Uznává, že to s edici Zombie Bait přehnalo, ačkoliv figurka vlastně odpovídá naturelu hry. Torzo je totiž zohaveno zhruba tak, jak hra dovoluje likvidovat zombíky i v samotné akci. "Velmi se omlouváme, že jsme k propagaci našeho produktu zvolili právě takový způsob. Víme, že jsme překročili hranice a už se to nebude opakovat," zní z Deep Silver. Vydavatelství se dostalo pod tvrdou kritiku za to, že s torzem v podstatě fandí zohavování lidských těl. Ze stejného důvodu bylo Riptide zakázáno v Německu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama