tvurci-metra-mirni-vyjadreni-o-wii-u
Novinka Tvůrci Metra mírní vyjádření o Wii U

Tvůrci Metra mírní vyjádření o Wii U

Marek Švrkala

Marek Švrkala

13. 12. 2012 13:52
Reklama

Střílečka Metro: Last Light nakonec není ve vývoji pro Nintendo Wii U, což v listopadu zdůvodnili členové studia 4 A Games špatným výkonem této konzole, zejména jejího procesoru. Nyní ale Huw Beynon z THQ, který má ve strádající americké společnosti na starost střílečky, předchozí vyjádření vývojářů mírnil.

„Náš pohled na Wii U odpovídal prvním vývojářským kitům konzole. Trochu jsme s nimi pracovali a velmi brzy jsme se rozhodli, že vývoji pro tuto platformu se nebudeme věnovat. Nezašlo to tak nijak daleko. A naše názory, které byly pak prezentovány v médiích, byly zkreslené. Rozhodně nebyly založeny na analýze finální podoby hardwaru,“ řekl pro zahraniční server Spong Beynon. Výkon Nintenda Wii U ale skutečně není vysoký. Více se dočtete v našem hodnocení tohoto nového hardwaru.

Postapokalyptická střílečka Metro: Last Light tak nakonec vyjde pouze pro PC a konzole Xbox 360 a PlayStation 3 někdy v březnu příštího roku. Hra vypadá nadějně, což dokládá i parádní trailer, který tvůrci zveřejnili v úterý. Pokud jste jej ještě neviděli, určitě to napravte!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama