nove-metro-pro-nintendo-wii-u-nebude
Novinka Nové Metro pro Nintendo Wii U nebude

Nové Metro pro Nintendo Wii U nebude

Marek Švrkala

Marek Švrkala

21. 11. 2012 17:34
Reklama

Přestože se střílečka Metro: Last Light objevila v seznamu chystaných titulů při oznamování konzole Nintendo Wii U na loňské E3, nakonec port pro tuto platformu asi nevznikne. Momentálně totiž není ve vývoji, protože tvůrci nebyli spokojeni s výkonem konzole. „Wii U má strašně pomalé CPU,“ řekl serveru NowGamer Oles Shishkovtsov ze studia 4 A Games, které pokračování temné akce Metro 2033 (brzy bude pravděpodobně zadarmo) připravuje.

Jeho kolega Huw Beynon pak vše rozvedl. „„Mohli jsme se na konzoli brzy podívat a mysleli si, že bychom port mohli udělat. Jenže by to mělo negativní vliv na celkovou kvalitu hry, takže jsme se rozhodli tomu nevěnovat čas. Možná se k tomu někdy v budoucnu vrátíme. Vzhledem k velikosti našeho týmu je ale významným přírůstkem už verze pro PlayStation 3 “ řekl Huw Beynon.

Z jeho slov nelze dělat velké závěry. Je jasné, že Wii U nás svým výkonem neohromí, ale i tak může nabídnout velmi pěkně vypadající tituly. To ale ukáže až čas, protože první hry na nových konzolích potenciál celého zařízení většinou pouze naznačí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama