tropico-4-dostava-megalopolni-dlc
Novinka Tropico 4 dostává megalopolní DLC

Tropico 4 dostává megalopolní DLC

Ondřej Švára

Ondřej Švára

19. 11. 2012 09:51
Reklama

Pokud se vám na loňské čtvrté Tropico už práší, možná je čas na úklid a velký restart. Pro tuto budovatelskou sérii totiž vychází nové a docela zajímavé DLC. Jmenuje se Megalopolis a nabízí úplně novou herní kampaň, nové budovy, předměty a také nezbytně omlazený šatník El Presidenta.

Za čtyři eura z digitální distribuce dostanete možnost postavit vůbec největší město v historii Tropica. Proto ten název datadisku.

Velké Megalopolis vyroste na příjemně zvětšených mapách, ale hráč se bude muset vyrovnávat s údělem takového města. Především bude muset zvládnout imigrantství a z toho plynoucí sociální problémy. Jak naloží s nezaměstnaností, přelidněním a samozřejmě i nedostatečnými zdroji potravin?

El Presidente půjde příkladem a využije prostor takzvaného Conventillo - menšího paláce s levnějšími náklady na údržbu a  bude také stavět nové čtvrti s levnějším bydlením, avšak splňujícím všechny základní hygienické a sociální normy.

Na druhou stranu si El Presidente ale dovolí změny ve svém vlastním oblékání a bude si nasazovat třeba starostenský řetěz nebo stylový monokl.

Xboxová verze Tropica 4 dostane Megalopolis DLC ke konci letošního roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama