capcom-oznamil-dlc-pro-devil-may-cry
Novinka Capcom oznámil DLC pro Devil May Cry

Capcom oznámil DLC pro Devil May Cry

Marek Švrkala

Marek Švrkala

13. 11. 2012 13:38
Reklama

Přestože bláznivá akce DmC: Devil May Cry vyjde až v polovině ledna příštího roku, vydavatelství Capcom už odhalilo stahovatelný obsah, který hru po jejím startu doplní. V DLC Vergil’s Downfall sehraje hlavní roli Vergil. S bratrem hlavního hrdiny Danta, jenž se objevil už ve třetím díle, vás čeká několik hodin zábavy ve čtyřech obtížných levelech. Vergil bude mít vlastní příběh, zbraně, komba, nepřátele a lokace.

Stahovatelný balíček hru obohatí záhy po jejím lednovém uvedení na evropský trh, a to za 720 MS bodů (Xbox Live) nebo 9 dolarů (PlayStation Network). Akční řezanice DmC: Devil May Cry by se po konzolových verzích měla objevit i na PC. Zatím nevíme, zda i tuto verzi DLC rozšíří, je to ale pravděpodobné.

Tvůrci už k balíčku Vergil’s Downfall vypustili trailer, v němž zjistíte, jak charismatický Vergil je.. Podívat se můžete rovněž na gameplay záběry z jedné z misí v úvodní fázi hry (povšimněte si atraktivního prostředí) a na natáčení pohybu postav pomocí technologie motion capture. Vše v informačním pásu pod novinkou:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama