fifa-13-bude-mit-na-wii-u-lepsi-grafiku
Novinka FIFA 13 bude mít na Wii U lepší grafiku

FIFA 13 bude mít na Wii U lepší grafiku

Marek Švrkala

Marek Švrkala

22. 10. 2012 15:51
Reklama

Nintendo Wii U bude do obchodů uvedeno na konci listopadu. Jednou z her, které by měly podpořit prodeje nové konzole hned při jejím startu, je fotbalová simulace FIFA. Její letošní ročník jsme již okusili na PC a tradičních konzolích, kde se nám velmi líbil. Podobně by mohl zabodovat i na Wii U. Obavy jsou ale namístě – hra totiž bude oproti ostatním verzím trochu odlišná, a to v dobrém i špatném slova smyslu.

FIFA 13 na Wii U nebude podporovat systém First Touch, karetní online mód FIFA Ultimate Team a dále systém schopnosti, který byl inspirovaný sérií FIFA Street, a také letošní vylepšení Player Impact Enginu, taktického bránění a precizního driblinku, která můžete znát z konzolí Xbox 360 a PlayStation 3.

„Některá pozdější vylepšení FIFY 13 jsme nemohli do hry dostat. Takže máme první verzi a oni druhou,“ přiznal v rozhovoru s Eurogamerem Matthew Prior, producent verze pro Wii U. Příčinou je fakt, že tvůrci museli FIFU 13 na Wii U vyvinout od základů za pohých 14 měsíců. Proto nestihli předělat různé novinky z konkurenčních konzolí.

Pro ty z vás, kteří si chcete fotbal na Wii U pořídit, ale máme i dobré zprávy. Vedle vlastností, jež plynou z upraveného ovládání, při němž je možné využít tablet Gamepad (např. pro trenérská rozhodnutí, first-person střelbu při standardkách nebo přihrávky a pohyb fotbalistů), se hráči mohou těšit také na kvalitnější grafiku.

„Wii U má více paměti, což nám umožnilo v několika oblastech vylepšit vizuální stránku. Oproti PS3 a Xboxu 360 jsou fanoušci v dvojnásobném rozlišení a detailnější je také hřiště,“ řekl Matth Prior pro ONM. Na závěr přikládáme jedno starší video, kde je verze pro Wii U představena.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama