zname-detaily-o-mass-effectu-pro-ps3
Novinka Známe detaily o Mass Effectu pro PS3

Známe detaily o Mass Effectu pro PS3

Marek Švrkala

Marek Švrkala

4. 10. 2012 14:52 2
Reklama

Letos před Vánocemi na PC a konzolích Xbox 360 a PlayStation 3 vyjde Mass Effect Trilogy, tedy speciální edice, která uvede všechny tři díly slavné sci.fi série pohromadě v jednom balení. Bude to tak vůbec poprvé, co se první díl Mass Effectu objeví na PlayStationu 3. Dosud byl dostupný pouze ve formě interkativního komiksu, který byl přiložen u druhého dílu. Nyní si úvod do příběhu kapitána Sheparda budete moci pořídit jak v rámci trilogie, tak samostatně v obchodě PlayStation Store.

První Mass Effect bude podle očekávání upraven, aby dobře seděl přednostem konzole společnosti Sony. Tvůrci tak vylepšují textury a celkově zvyšují výkon hry. Podle zpráv, které na Twitteru píše Ryan Warden z Bioware, vše zatím šlape velmi dobře. Společně s jeho kolegy z Bioware a Electronic Arts se na vývoji portu podílí také studio Edge of Reality, které má zkušenosti z konzolových verzí Dragon Age: Origins.

Kompilace ani samostatně prodávaný první díl (15 dolarů) na PlayStationu 3 stále nemají stanovené datum vydání. Na PC a Xboxu 360 trilogie vyjde podle původních plánů, tedy 6. listopadu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama