halo-4-nechce-konkurovat-call-of-duty
Novinka Halo 4 nechce konkurovat Call of Duty

Halo 4 nechce konkurovat Call of Duty

Ondřej Švára

Ondřej Švára

27. 9. 2012 07:32
Reklama

Zatímco původní autoři série Halo ze studia Bungie už nějaký čas pracují na nové herním titulu Destiny, starou známou akci, jenž pomohla prodat Xbox, si vzali na starost lidé z 343 Industries.

A ti upozorňují, že čtvrté Halo se v žádném případě nehodlá dostat do pozice, kdy by se tonouc potřebovalo chytat stébla od konkurenta jménem Call of Duty. Tímto prohlášením se vývojáři snaží zahnat obavy některých fanoušků, kteří si všimli, že Master Chief přejal do čtvrtého dílu pár motivů a nápadů právě z nejprodávanější střílečky historie.

Šéf vývoje Halo 4 Frank O´Connor přiznává, že se jeho hra nevyhnula některým vlivům z moderních stříleček s COD v čele. A to především v designu misí, které mají mít ještě větší rychlost a spád než dřív. Je to způsobeno tím, že na novém Halo pracuje několik bývalých vývojářů ze studií Treyarch a Infinity Ward. Ale zároveň O´Connor ujišťuje: „Halo i přesto zůstává naprosto svébytným titulem, což ho od konkurence bude opět odlišovat…“

Různými prohlášeními, komentáři a novinkami ohledně Halo 4 se to s počátkem podzimu začíná hemžit. Datum vydání očekávané hry je totiž naplánováno už na šestý listopad. Podívejte se i na jeden z čerstvých trailerů a v galerii jsou připraveny nové fotky z kampaně.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama