dead-space-preci-jen-bude-strasidelny
Novinka Dead Space přeci jen bude strašidelný

Dead Space přeci jen bude strašidelný

Ondřej Švára

Ondřej Švára

27. 9. 2012 14:36
Reklama

Sedmnáctiminutové filmové demo z připravovaného Dead Space 3 si můžete spustit níže pod naší novinkou. Uvidíte v něm část singleplayerové kampaně, kde Isaaca doslova rozhodí havárie jeho vesmírné lodi.

Osobně se mi tak velká porce odtajnění hry příliš nezamlouvá, ale co už. Myslím že vím, proč autoři vybrali zrovna tuto pasáž a zrovna tak dlouhou. Ukazuje totiž Dead Space v jeho klasické nátuře. Isaac je tu sám, občas se dostane do otevřeného vesmíru a hlavně ho leká spousta nenadálých situací.

To je opravdu velký rozdíl od toho, co nám Visceral Studios prezentovali třeba na E3. Tam Dead Space rozhodně nevypadal jako survival horor, spíš připomínal kooperační mód do Call of Duty, čímž si tvůrci proti sobě poštvali hodně lidí.  Tuhle ukázku proto berme jako úspěšný protiútok na všeobecnou uklidněnou. Ano, Dead Space bude trochu jiný než dřív, ale pár trenek si při něm nakonec stejně vyměníme. A to je fajn.

Dead Space přináší i několik dalších zajímavých změn. Hráč si bude moci například vyrábět své vlastní zbraně z obyčejných i vzácných vesmírných materiálů, které cestou najde. Takový solidní RPG crafting...

Dead Space 3 vychází v Evropě osmého února 2013.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama