wii-u-by-mohlo-podporovat-smartglass
Novinka Wii U by mohlo podporovat SmartGlass

Wii U by mohlo podporovat SmartGlass

Maggot

Maggot

19. 9. 2012 11:15
Reklama

Microsoft během E3 představil užitečnou službu SmartGlass, jejímž prostřednictvím můžete v reálném čase sdílet celé hry, či jejich jednotlivé prvky mezi zařízeními, které tuto normu budou podorovat, což zahrnuje, herní konzole, počítače, telefony, či třeba tablety. EA nyní tento způsob hraní zkoumá blíže v souvislosti s FIFA 13, ale také platformou Wii U, která se pyšní ovladačem GamePad, jenž zároveň funguje jako tablet.

David Rutter, výkonný producent značky FIFA, na otázku exkluzivních možností Wii U verze fotbalu FIFA 13 a jejich využití ve SmartGlass zařízeních odpověděl překvapivě rychle a přímo. "Rozhodně. Tento problém řešíme ve studiu již nějakou dobu. Je to pochopitelné, pokud jste totiž viděli Wii U verzi, kterou jsme odhalili před nedávnem, ta obsahuje několik užitečných funkcí, které by s přehledem mohly fungovat na SmartGlass přístrojích."

Je samozřejmě otázkou, jaké prvky a v jakém množství by mohlo Wii U sdílet se SmartGlass zařízeními. U tabulek, rozpisů a taktik to samozřejmě až takový problém není, v takové chvíli do hry ovšem vstupuje i politika obou společností. David přiznal, že FIFA 13 ještě není v takové fázi, kde by se dala taková myšlenka využít v praxi, alespoň ne teď, což ovšem nevylučuje, že by se hra v budoucnu nemohla dočkat aktualizace a my se nemohly stát svědky unikátního partnerství Nintenda a Microsoftu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama