serie-forza-se-inspirovala-pokemony
Novinka Série Forza se inspirovala Pokémony

Série Forza se inspirovala Pokémony

Maggot

Maggot

19. 9. 2012 11:01 2
Reklama

Nevíme jak vy, ale my v závodních hrách rádi sbíráme auta. GTR, Gran Turismo, C.A.R.S., Forza... rádi si ve velkém kupujeme to, na co doopravdy nemáme peníze. A právě poslední zmiňovaná, série Forza Motorsport, se v dobách svého vzniku inspirovala vcelku netradiční hrou. Konkurencí? Ne tak úplně...

Dan Greenawalt, kreativní ředitel studia Turn 10, pro server Nintendo Life řekl, že se při navrhování Forza Motorsport 1 inspiroval japonským fenoménem Pokémon. Proč? Protože v roce 2002 byste nenašli jméno silněji vyzařující pojmem "Sběratel".

"Od začátku jsem věděl, že chci do hry začlenit systém sbírání aut. A jaká hra byla tímto elementem v roce 2002 známá více, než Pokémon?" říká Dan. Na jeho tvrzení si můžete najít odpověď sami. Také sbíráte auta, nebo se zaměřujete na jiné prvky v závodních hrách? Jak jistě víte, anime záležitost Pokémon je dobře známá chytáním a sbíráním jednotlivých monster.

Server VG24/7 navíc pořídil nové záběry z chystané semi-arkády Forza Horizon, na kterých můžete vidět i scénku, kde v Mustangu závodíte pro dalšímu Mustangu. Ale Mustangu P-51! Forza Horizon vychází již příští měsíc.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama