minecraft-x360-predstavuje-update-1-8-2
Novinka Minecraft X360 představuje update 1.8.2

Minecraft X360 představuje update 1.8.2

Maggot

Maggot

13. 9. 2012 11:49
Reklama

Zatímco počítačová verze Minecraftu dostává nové záplaty a aktualizace vcelku pravidelně, Xbox 360 verze hry je obohacována v o něco delších cyklech. Microsoft nyní odhalil update 1.8.2, jehož obsah určitě potěší aktivní i občasné hráče. Základem je integrace opuštěných dolů, které ovšem nejsou tak opuštěné, jak by nepochybně mohly.

Narazíte v nich (a nejenom zde) na Endermen příšery, které vám budou krást kostičky. V jakékoliv jiné hře byste se tomu možná zasmáli, v případě Minecraftu jde o absolutní zvěrstvo. V kostkách pak narazíte i na Silverfish rybky, které se do vás při kopání rády zahryznou.

Mnohem důležitější je začlenění ukazatele hladu, díky kterému se konečně začnete věnovat jídlu jako nutné biologické potřebě. Spolu s tím bude v balíku i Creative Mode, pomocí něhož lze bez omezení vytvořit prakticky cokoliv, a to díky neomezené zásobě kostek. 4J Studios neupřesnili, kdy se updatu verze 1.8.2 dočkáme, dle vyjádření by ovšem mohlo jít až o týdny čekání. Potěšit oko můžete třemi novými obrázky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama