i-m-alive-preci-jen-vyjde-na-pc
Novinka I´m Alive přeci jen vyjde na PC

I´m Alive přeci jen vyjde na PC

Ondřej Švára

Ondřej Švára

24. 8. 2012 04:47 2
Reklama

Po nepříliš povzbudivých recenzích  poněkud opadla vlna zájmu o survival akci I´m Alive. Přesto asi mnohé z vás bude zajímat, že se tato hra o přežití ve zbouraném Chicagu přeci jen podívá i na osobní počítače, přestože se tato množnost zdála mrtvá stejně jako většina herních obyvatel zmíněného města.

Od nás dostalo I´m Alive krásnou osmičku, ale ve světě získávalo i kritičtější hodnocení. Od IGN dokonce jen 4,5 z 10. Proto se autoři nechávají slyšet, že na PC verzi zapracovali tak, aby se líbila více. Především nabídne lepší grafické zpracování ve vyšším rozlišení i detailech. Pokud máte zkušenost například s konzolovou i počítačovou Mafií II, dobře víte, že počítačová verze už jenom kvůli lepší kvalitě za nákup stojí.

Zároveň bude hra disponovat dvěma novými herními režimy. V takzvaném replay módu si budete moci přehrávat zvolené části hry znovu a znovu tak, aby vám neunikly některé momenty či bonusy, o které třeba stojíte. A v módu Easy se ještě o něco sníží obtížnost hry a bude vám umožněno donekonečna opakovat zákysová místa.

Komerční výsledky I´m Alive nejsou známy, ale nebudou asi tak katastrofální, jak se předpokládalo. Jinak by Ubisoft do PC portu vůbec neinvestoval. Chce ho prodávat v digitální verzi a za přepočtových tři sta korun. Vychází 13. září.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama