dmc-devil-may-cry-bez-kooperace
Novinka DmC: Devil May Cry bez kooperace

DmC: Devil May Cry bez kooperace

Maggot

Maggot

23. 8. 2012 12:23
Reklama

V průběhu minulého týdne se DmC: Devil May Cry dočkal hned několika novinek. V první řadě se hráče pokusil znovu oslnit další trailer, na kterém, navzdory protestům skalních fandů, hra nevypadá vůbec špatně. Druhou novinkou je pak přítomnost Vergila, bratra hlavního hrdiny, který si střihnul roli již v minulých dílech.

S čímž se ostatně zvedla i vlna nadšení z možného příchodu kooperačních režimů. Studio Ninja Theory ovšem celou situaci rychle vrátilo zpět na zem, jelikož se v aktuálním díle módu více hráčů skutečně nedočkáme z čistě výpravných důvodů. Alex Jones, vedoucí americké pobočky Capcomu, ovšem důrazně přiznal, že zatímco kooperační režim momentálně není na místě, pokračování DmC by mohla tuto možnost nabídnout.

"V určitém bodě, až přijdeme na to, jak náš problém vyřešit, tentokrát je to ale čistě na Dantovi," řekl v reakci na možnou integraci kooperačního režimu. A my s ním rozhodně souhlasíme. V době, kdy se všichni snaží do her vložit multiplayer jen proto, aby se zalíbili opravdu každému, je tento přístup minimálně sympatický.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama