tony-scott-touzil-rezirovat-gears-of-war
Novinka Tony Scott toužil režírovat Gears of War

Tony Scott toužil režírovat Gears of War

Erik Omar

Erik Omar

21. 8. 2012 17:52 1
Reklama

Nedávno zesnulý režisér Tony Scott se vážně zajímal o režii filmové adaptace Gears of War. Informoval o tom jeden z bývalých producentů studia New Line Cinema, které na film vlastní práva.

Režisér Top Gunu nebo Posledního skauta Tony Scott, který v neděli ukončil svůj život skokem z mostu, prý doslova toužil usednout do sesle režiséra filmového Gears of War. Dokonce měl vytvořené i počáteční náčrty, které předvedl lidem v Epic Games. Ostatně právě na to ve svém tweetu vzpomíná tvůrce hry Cliff Bleszinski: "Pamatuji si, že měl i videoprezentaci. Po ní nám vyprávěl historky z natáčení Muže v ohni."

Kdo ví, jak by dopadl film pod taktovkou Tonyho Scotta. Tento režisér, i přes to, že žil ve stínu slavnějšího bratra Ridleyho, měl bezesporu velký talent, který bude Hollywoodu nesmírně chybět. Důvod, proč nakonec práci nedostal, producent neprozradil.

T. Scott by se s největší pravděpodobností k režii nedostal i kdyby "konkurz" vyhrál. Film Gears of War je v plánu už od roku 2007, kdy na něj práva koupilo studio New Line Cinema. Od té doby se však projekt příliš neposunul a po vyhození Lena Wisemana - člověka, který dostal režisérský post na úkor Scotta - šel celý projekt k ledu (a Wiseman od projektu odešel).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama